Channel: Overskrift.dk seneste indlæg for tag: perioder-pressede

Aalborg Kommune, Nordjylland – Vi udfører markarbejde i fællesskab med naboejendommen, hvor vi kører gylle, slår græs og opsamler græsset – ligeledes udfører vi alm. markarbejde på egen ejendom. Du...

Greendays Aps – Karlslunde, Sjælland – byer. Continue reading here: Gartnermedhjælper til grøn vedligeholdelse

AB-træner revser turneringsplanlægning

Henrik Lehm er frustreret over planlægningen af 1. division. Continue reading →

Uafgjort i første danske EHF Cup-topbrag

Pressede Team Tvis Holstebro kæmpede sig til uafgjort i Brøndby Hallen. Foto: Jan Christensen/Frontzone Sport Continue reading →

3F Liga: Vejle imponeret over indsatsen

Christina Ravn og Vejle tabte 1-0 til KoldingQ i kvalifikationskampen, men gæsterne pressede godt på for at få udligningen. Continue reading →

Lynkasse sikrer Esbjerg ny Superliga-billet

Martin Braithwaite lynede efter to minutter og sikrede Esbjerg 1-0 over AC Horsens. Dermed er østjyderne fortsat meget pressede i bunden, mens EfB er definitivt sikret overlevelse. Continue reading →

Bayern-boss: Stor respekt til Dortmund

Matthias Sammer har store roser til Dortmunds CL-finaletabere, der i perioder pressede Bayern i bund Continue reading →